FLYTTSTÄD MALMÖ YSTAD

boka flyttstäd

Lägg din tid och energi på den nya bostaden, vi sköter resten

Som du redan vet är det både tids- och energikrävande att flytta från en bostad till en annan. Du måste packa. Du måste bära. Och du måste se till att alla dina saker kommer fram till din nya bostad. Dessutom måste du flyttstäda ditt hem. Det tar också tid och energi. Vi hjälper dig med flyttstäd i Malmö, Ystad och övriga städer i Skåne.

Vid en försäljning ligger ansvaret hos er som lämnar bostaden att göra en korrekt utförd flyttstädning. Vårt breda samarbete med några av Skånes största mäklarfirmor gör att du kan vara säker på att vi kan det här med flyttstädning. Vi förenklar er bostadsaffär med komplett flyttstädning, där du även kan lägga till flytthjälp eller bortforsling till återvinning.

Låt oss hjälpa dig! Vi ser till att alla svåra, jobbiga och krångliga moment blir korrekt genomförda. Vi ger er full garanti på det utförda arbetet och om en anmärkning skulle uppkomma, sköter vi kommunikationen med köparen/hyresgästen åt er så att ni istället kan lägga fokus i ert nya hem!

Hur bokar jag?

Kontakta oss via telefon, mail eller formulär nedan. Vi kommer överens om datum för utförandet och bestämmer också hur vi löser det med nycklar, larmkoder eller dylikt. Ni får också veta vilka förutsättningar vi behöver för att kunna utföra vårt arbete med bästa resultat.

Behöver jag förbereda något?

iClean har med sig allt material som kan tänkas behövas, det enda du behöver göra är att plocka undan så mycket som möjligt. Vill du att vi städar bakom kyl/frys/ugn så dra fram dessa innan vi kommer.

 

Telefon

E-post

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram