Flyttstädning Trelleborg

Vi erbjuder professionell flyttstädning i Trelleborg

Flyttstädning ger ofta upphov till mycket bekymmer och stress. I samband med en flytt så måste man städa ur sin gamla bostad grundligt. Skulle det finnas någon brist så kan man krävas på ersättning av sin tidigare hyresvärd eller att den nya ägaren kräver att man ska göra om vissa moment av städningen. Ta hjälp av oss istället så slipper du det problemet! Vi vet vilka krav som ställs för att du ska få en godkänd flyttstädning och ser till att du får jobbet gjort på kort tid och till ett rimligt pris.

En flyttstädning är ett stort projekt där allt från spis, ugn, golvbrunnar, fönster, skåp, hyllor, golv och fönster ska städas och rengöras grundligt.

Flyttar man har man ofta tankarna på annat håll. Man vill snabbt komma på plats i den nya bostaden, börja möblera och göra i ordning – inte tänka på att skura och putsa i det tidigare hemmet. Det brukar vara mycket att tänka på överlag kring en flytt och då kan det kännas skönt att lämna över flyttstädningen till någon som verkligen ser till att den blir perfekt utförd istället för att försöka stressa in det på någon enstaka timme medan flyttlasset står och väntar.

Lång vana av flyttstädning

Vi åtar oss uppdrag över hela Skåne och kan hjälpa dig med din flyttstädning i exempelvis Trelleborg, Malmö eller Ystad. Det spelar ingen roll hur din bostad ser ut – vi anpassar oss och avsätter tillräckligt mycket personal för att hinna med allt inom den tidsram vi gemensamt satt upp. Vid en flyttstädning så arbetar vi efter en checklista som säkerställer att alla moment hinns med och den skapar ett effektivt arbetsflöde som gör att städningen går snabbt, även om det är mycket som ska hinnas med.
Bor du i Trelleborg och ska flytta, och behöver en grundlig och professionell flyttstädning? Kontakta oss! Fokusera på det väsentliga: det nya kapitlet i ditt liv. Låt oss sköta resten.

Vill du kontakta oss?

010-206 50 40, info@Icbs.se

Självklart är du i Trelleborg välkommen att kontakta oss direkt om du är intresserad av Flyttstädning. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig, klicka på kontakt och fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.

KONTAKTA OSS

Använd ditt Rut-avdrag 

Vi är en städfirma som alltid sätter kunden i första rummet. Oavsett uppdrag levererar vi jobb enligt kundens önskemål och vi anpassar oss efter beställarens behov. Finns det specifika önskemål i samband med en flyttstädning – någon större insats än i den normala flyttstädningen eller behov av en speciell tid eller dag, så kan vi med framförhållning lösa detta. Vi är flexibla och fullt anpassningsbara. 

I samband med hushållsnära tjänster kan du idag använda dig av en generös skatterabatt i form av Rut-avdraget. Anlitar du oss för en flyttstädning i Trelleborg finns möjlighet att dra av halva arbetskostnaden Avdraget regleras direkt på fakturan och vi sköter all kontakt med Skatteverket.