Flyttstädning Ystad

Vi ordnar din flyttstädning i Ystad

Är du i behov av en professionell flyttstädning i Ystad? Kontakta oss så fixar vi den saken! En flyttstädning ska inte underskattas. Varje år får tusentals sin flyttstädning underkänd av hyresvärden eller efterkommande ägare. Det är nämligen lätt att man missar något moment, vanligtvis på grund av bristande kunskap om hur en flyttstädning ska gå till. Vill du vara säker på att få flyttstädningen godkänd direkt så är vi rätt företag att anlita. Vi utför årligen ett stort antal flyttstädningar och känner till exakt vad som bör ingå och hur noggrann man måste vara.

Vid en flytt är man ofta fysiskt slutkörd efter att ha packat, burit kartonger och släpat på tunga möbler. En flytt påverkar även mentalt då det ofta handlar om en påtaglig stress. Dessutom så vill man också fokusera på det viktiga: att komma in i den nya bostaden, möblera och börja bo in sig. Man vill inte återvända till den gamla bostaden enbart för att städa. Anlitar du oss för din flyttstädning i Ystad så slipper du allt detta. Du kan fokusera på flytten och på att komma in i den nya bostaden på ett smidigt och skönt sätt. Vi sköter resten.

Flyttstädning enligt en checklista

Vi jobbar alltid efter en checklista i samband med en flyttstädning. Den följs till punkt och pricka och genom detta kan vi både arbeta effektivt och på ett sätt som helt tar bort risken för missar. Allt från fönsterputs och rengöring av spis- och ugn inkluderas och som beställare kan du vara helt trygg med att lämna över nyckeln till den nya ägaren med ett gott samvete.

Vill du kontakta oss?

010-206 50 40, info@Icbs.se

Självklart är du välkommen att kontakta oss direkt om du är intresserad av Flyttstädning i Ystad. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig, klicka på kontakt och fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.

KONTAKTA OSS

Välj extra tillägg till din flyttstädning

En flyttstädning inkluderas i Rut-avdraget och det innebär att du kan anlita oss och dra av halva kostnaden för arbetet på din deklaration. Beloppet regleras direkt på fakturan och allt du behöver göra är att säga till innan.

Vi arbetar alltid fokuserat och nära dig som kund. Din flyttstädning sker på dina villkor. Du är den som bestämmer hur det ska se ut och vi rättar oss alltid efter dig. Vi är en flexibel firma som kan anpassa oss efter våra kunder både vad gäller tider och arbetsdagar. Vi gör, helt enkelt, din flytt väldigt mycket lättare.