Fönsterputs Svedala

Anlita oss för fönsterputs i Svedala

Hur mycket spelar rena fönster roll i hur ett hem eller en företagslokal upplevs? Svaret är att det har en enorm betydelse. Rena fönster ökar ljusinsläppet och ger en upplevelsen av ett renare, fräschare och mer inbjudande utrymme. Smutsiga fönster kan påverka intrycket negativt och få ett rum att kännas mörkt och smutsigt – oavsett om det är nystädat eller inte.

Slipp det problemet med våra tjänster inom fönsterputs i Svedala. Vi vänder oss både till dig som privatperson och till företagare som vill ha rena och snygga fönster året runt. Vi kan erbjuda både engångsinsatser och längre samarbeten inom fönsterputs där vi på givna dagar besöker ditt företag eller hem.

En fönsterputs kan inkluderas i andra städtjänster såsom exempelvis kontors- eller flyttstädning eller så bokar du fönsterputs separat utifrån behov. Hos oss är det du som väljer vilka tjänster du vill ha och när de ska utföras.

Fönsterputs som ger perfekta resultat

Skillnaden mellan en professionell fönsterputs och en fönsterputsning utförd av en lekman är stor. Det visar sig ofta att en fönsterputs utförd av en vanlig privatperson lämnar mycket att önska. Fönstret blir fläckigt, man ser streck och det är ofta så att smuts fortfarande finns kvar. Dessutom så brukar det ta lång tid.

När vi genomför en fönsterputs så använder vi oss alltid av marknaden bästa verktyg tack vare vår långa erfarenhet utför vi arbetet effektivt och utan att slarva. Vi är vana vid att putsa alla typer av fönster, från stora skyltfönster i butiker till små spröjsade rutor på fritidshus.
Fönsterputs ställer även höga krav på säkerhet. Både i syfte att utföraren inte ska ramla och slå sig och sett till att ingenting ska falla ned och skada någon förbipasserande. Vi jobbar alltid utifrån en säkerhetsplan som minimerar risken för skada på både person och egendom.

Vill du kontakta oss?

010-206 50 40, info@Icbs.se

Självklart är du välkommen att kontakta oss direkt om du är intresserad av Fönsterputs i Svedala. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig, klicka på kontakt och fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.

KONTAKTA OSS

Använd dig av Rut-avdraget vid fönsterputs

Väljer du att gå vidare med oss så kan du som privatperson också använda dig av ditt Rut-avdrag. Det ger dig en skatterabatt som motsvarar halva arbetskostnaden och vilket redan är reglerat på den faktura du erhåller.

Välj att se din bostad i Svedala med det ljusinsläppet som ett par rena fönster för med sig. Ta chansen att se utsikten från ditt hem utan störande fläckar eller märken på dina rutor. Kontakta oss för en professionell fönsterputs!