Fönsterputs Trelleborg

Professionell fönsterputs i Trelleborg

Har du någon gång putsat fönster så vet du vilken enorm skillnad detta gör. Bostaden får ett helt nytt ljus och en annan lyster än tidigare; ljusinsläppet ökar dramatiskt och en fönsterputs är ett billigt sätt att få en mer inbjudande bostad. 

Du vet emellertid också att det handlar om ett ganska avancerat projekt. Det är svårt att putsa fönster, och det tar lång tid. Då det dessutom handlar om viss fara – beroende på hur man bor – så finns det ytterligare ett skäl till varför många drar sig för att genomföra en fönsterputs. Det behöver man inte göra. 

Bor du i Trelleborg och är i behov av en fönsterputs så är det bara att kontakta oss. Vi erbjuder en professionell fönsterputs oavsett hur du bor, hur dina fönster ser ut eller hur många fönster det handlar om. 

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och kan både genomföra fönsterputsar med kort varsel eller som en tjänst som inkluderas i ett abonnemang där exempelvis hem- eller kontorsstädning är den huvudsakliga sysslan. Du bestämmer själv upplägget – vi putsar fönster på dina villkor och efter dina behov.

Vill du kontakta oss?

010-206 50 40, info@Icbs.se

Självklart är du i Trelleborg välkommen att kontakta oss direkt om du är intresserad av Fönsterputs. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig, klicka på kontakt och fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.

KONTAKTA OSS

Så utför vi en fönsterputs 

En fönsterputs kräver vana och erfarenhet. Att man misslyckas innebär att spår som exempelvis ränder, stänk eller fläckar syns. Det slipper du om du anlitar oss. Våra fönsterputsare är professionella och har lång vana av att rengöra fönster – oavsett modell. Vi använder rätt redskap och vi utgår alltid från en gedigen och grundlig planering innan vi sätter igång med arbetet. 

I samband med en fönsterputs ser vi till att säkra både oss själva och omgivningen – skulle arbetet ske från en högre höjd så ser vill till att ingenting riskerar att falla ned på någon förbipasserande. 

Vi använder oss av produkter som är miljömärkta. Det går att få rent även utan en massa tunga kemikalier och vi vill gå i bräschen för en lite bättre värld; städbranschen i allmänhet och fönsterputs i synnerhet är allt annat än ren – namnet på branschen till trots. Anlitar du oss för en fönsterputs i Trelleborg så garanteras du ett effektivt, säkert och miljövänlig resultat av absolut högsta kvalitet. 

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så hittar vi en tid som passar för din fönsterputs. Är du en privatperson så kan du givetvis använda dig av ditt Rut-avdrag och få en skatterabatt som motsvarar halva beloppet av arbetskostnaden. Välkommen!

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att
återkomma till dig för att boka in en tid för
ett platsbesök hos dig.

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram