Fönsterputs Ystad

Kontakta oss för fönsterputs i Ystad

Hur mycket skillnad gör egentligen en fönsterputs? Vi skulle säga att en sådan kan påverka intrycket av en bostad på ett väldigt påtagligt sätt. Ljusinsläppet blir extremt mycket bättre och rätt fönsterputs kan förvandla ett mörkt rum till en ljus, fräsch och inbjudande plats. Välkommen att boka fönsterputs i Ystad redan idag. Vi hjälper både företagare och privatpersoner som vill ha skinande rena fönster!

Det är inte helt enkelt att putsa fönster. Har du provat så vet du att det är något som kräver rätt handlag och där varje miss kan innebära ränder, fläckar eller stänk som syns och förfular intrycket. Dessutom så finns det vissa risker med jobbet. Fönsterputsning sker ibland på hög höjd och därför är det viktigt att man tänker på säkerheten och arbetar med rätt utrustning. Anlitar du oss så kan du vara säker på att din fönsterputs utförs av personal som har fått gedigen utbildning inom både arbetsteknik och säkerhet.

Vi erbjuder professionell fönsterputs

Vi har lång vana av fönsterputs och vi åtar oss uppdrag över hela södra Skåne. Bor du i Ystad och vill ha en effektiv fönsterputs av högsta kvalitet så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi vänder oss både till privatpersoner, företag och till dig som fastighetsägare. Vikten av rena fönster ska inte underskattas och inom vissa områden måste man också överväga mer frekventa insatser.

Har du exempelvis en verksamhet i Ystad där du visar upp produkter via skyltfönster så kommer en fönsterputs definitivt att vara avgörande kring huruvida kunden väljer att komma in i butiken eller vandra vidare.

Vill du kontakta oss?

010-206 50 40, info@Icbs.se

Kontakta oss direkt om du är intresserad av Fönsterputs i Ystad. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig, klicka på kontakt och fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.

KONTAKTA OSS

Trygga lösningar för privatpersoner och företag

Tjänsten fönsterputs kan antingen beställas som en punktinsats där du kontaktar oss och bokar tid, eller som en inkluderad tjänst i exempelvis hem- eller kontorsstädning. Vi är ett företag som alltid strävar efter långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder och en nyckel till detta är trygghet.

Du ska känna dig trygg med oss och veta att all städning sker på att rakt igenom högkvalitativt sätt, och av samma personer. Väljer du att binda upp dig på något av våra förmånliga abonnemang så ska du självklart känna dig trygg med den person som utför städningen hemma hos dig. Det är givet för oss. Det är ju ditt hem det handlar om.

Vi utvärderar våra tjänster löpande och vi ser feedback som en naturlig del av verksamheten. Vi vill alltid bli bättre och all slags kritik hjälper oss att erbjuda en bättre tjänst till dig.

Fönsterputs och andra städtjänster hos privatpersoner ger dig rätt till Rut-avdrag. Det ger dig möjlighet att anlita oss till ett extra förmånligt pris eftersom halva beloppet för arbetet bekostas av staten. Rut-avdraget regleras direkt på fakturan och vi sköter all administration och kontakt med Skatteverket. Det har aldrig varit mer prisvärt att få en professionell fönsterputs utförd.
Kontakta oss redan idag så besöker vi dig och hittar en skräddarsydd lösning!

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att
återkomma till dig för att boka in en tid för
ett platsbesök hos dig.

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram