FÖNSTERPUTS MALMÖ YSTAD

boka fönsterputs

Trött på smutsiga fönster?

Nu kan du snabbt och enkelt få dina fönster putsade till bra pris och med RUT-avdrag. Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor. Du slipper det dåliga samvetet och krånglet med att putsa själv. Vi älskar att göra rent dina fönster och garanterar att du blir nöjd. Snart kan du också njuta av utsikten i ett ljusare och ännu trevligare hem.

Så här blir du kund

Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt besök där vi går igenom vad du vill ha gjort. Efter besöket får du en offert med prisspecifikation samt checklista. När du valt att bli kund hos oss bestämmer vi tillsammans dag och tid vi ska komma. Vi kommer överens om nyckelhantering och skriver avtal, detta för att alla parter ska känna sig trygga i överenskommelsen som är gjord.

Hur bokar jag?

Kontakta oss via telefon, mail eller formulär nedan. Vi kommer överens om datum för utförandet och bestämmer också hur vi löser det med nycklar, larmkoder eller dylikt. Du får också veta vilka förutsättningar vi behöver för att kunna utföra vårt arbete med bästa resultat.

 

Telefon

E-post

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram