Kostnadseffektivt

Professionellt

Tryggt

1

Flexibelt

Företagsstäd ska vara enkelt och friktionsfritt

Vi utför företagsstäd i alla dess former, till så väl stora som små företag, alla dagar i veckan, året runt. Vi gör stor skillnad för företag och dess medarbetare och höjer dessutom den allmänna trivseln på arbetsplatsen. Vanliga platser är kontor eller butiker men det kan också vara verkstäder, gym, lagerutrymmen, garage eller vårdutrymmen – vad du än behöver!

 “Många av våra kunder rekommenderar oss till nya kunder, vilket vi är väldigt glada för – det betyder ju att vi gör ett bra jobb”, säger Gittan Larsson – operativ chef på iClean.

För att ge dig en korrekt prisbild bokar vi in ett platsbesök eftersom ingen plats är den andra lik. Vid det första städtillfället är en arbetsledare ofta med, tillsammans med planerad personal och din kontaktperson. 

Du behöver aldrig heller vara orolig för att vi vid sjukfrånvaro inte kan genomföra uppdraget eftersom vi alltid ser till att fler vet hur ni vill ha det hos er. Vi gör löpande också utvärderingar tillsammans med dig för att se till så att våra tjänster motsvarar dina förväntningar.

Njut av nystädat och fokusera på det viktiga

Vår vision – when time matters – är att skapa en bättre tillvaro för dig som kund och samtidigt frigöra mer tid till annat du kan göra. Investera den frigjorda tiden i din verksamhet, din familj, dig själv eller dina kunder.

Man tar ofta lokalvård för givet, att allt är rent och snyggt – det stämmer så klart att det ska vara god hygien. Det många inte tänker på är hur viktigt det är för god hälsa, både psykiskt och fysiskt – att alla ska trivas helt enkelt. Är det rent och snyggt kan alla fokusera på det dom är där för.

En god arbetsmiljö är väsentlig för att dina medarbetare ska trivas och göra ett bra jobb. När du investerar i en bra städfirma investerar du i dina medarbetare. Vi håller rent och snyggt varje dag, året om.

 

Är du ansvarig för arbetsmiljön på ditt företag?

Här är 5 smarta sätt att skapa en hälsosam arbetsmiljö


Vi tror på riktig service

iClean arbetar långsiktigt för att förbättra branschen generellt exempelvis genom rättvisare villkor och genom att förbättra lokalvårdares status. Vi månar om att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar och känna sig stolta över den insats de gör varje dag!

Vi ser nyttan av långsiktiga relationer, både med våra medarbetare, men också med dig som kund. Fördelen med detta är att vi kan garantera bra personal. Dessutom ger tiden också oss möjlighet att skapa perfektion i arbetet vi utför och på så sätt bemöta dina förväntningar på ett bra sätt.

Internt arbetar vi för att våra medarbetare ska kunna växa, känna stolthet och utmana sig själva, vilket märks när vår personal är ute på plats hos dig. 

Tillväxt möjliggörs till största del genom att nöjda kunder rekommenderar oss till andra – vilket vi tycker är jättekul! Vi är lyhörda för våra kunders behov och levererar tjänster som är kvalitativa. Det gör vi genom kontinuerlig dialog och uppföljning med dig och medarbetarna.

Vår starka sida är vår personal – i alla led. Vi är enkla att hålla en dialog med och vi är bra på att lösa uppdrag med kort varsel.

Trygghet med ett auktoriserat serviceföretag

Genom att välja iClean väljer ni ett företag som alltid sätter människors trygghet och säkerhet först, vi är därför väldigt stolta över att vara ett auktoriserat serviceföretag genom Almega. Det innebär att vi lever upp till krav som bl.a. ställs på vår ekonomi, tillhörighet av kollektivavtal och auktorisationskurser. Auktorisationen måste förnyas 1 gång om året.

Just tillhörigheten av kollektivavtal är en fråga som i skrivande stund är aktuell i media vilket vi märker i dialoger med både potentiella och befintliga kunder.

 

Kaffemaskin för en bättre arbetsmiljö

Visste du att en högkvalitativ kaffemaskin på jobbet kan bidra till att skapa en mer positiv arbetsmiljö? Dina anställda kommer ha högre energinivåer, vara mer glada och lättare kunna prata med andra medlemmar i deras team och den övriga verksamheten.

Regelbundna kaffepauser kan föra samman anställda som normalt sett inte skulle ha någon kontakt med varandra, vilket både främjar sammanhållning och leder till en bättre arbetsmiljö på arbetsplatsen. Dessa interaktioner kan också ligga till grund för framtida samarbeten mellan avdelningar som kan generera affärsvinst.

iClean kan med hjälp av vår samarbetspartner erbjuda dig en helhetslösning. Vi hjälper dig med allt från leverans och montering av kaffemaskinen till service och leverans av nya bönor.

 

Boka din kaffemakin här

 

Kaffemaskin

Alltid tre enkla steg

1

Vi får en första kontakt

Du kontaktar oss enkelt genom att ringa eller skicka en förfrågan genom vårt kontaktformulär här på vår webbplats.

2

Vi gör ett platsbesök hos dig

Vi bokar in en tid då vi kommer ut och besöker dig. Detta gör vi för att kunna lämna ett korrekt kostnadsförslag.

3

Du får ett kostnadsförslag

Efter platsbesöket skickar vi inom kort ett kostnadsförslag till dig. Om du har några frågor kontaktar du oss enkelt.

Fina ord från våra kunder

Vi väljer iClean – hög kvalitet och bra kommunikation

Redan från början fick vi ett väldigt professionellt och seriöst intryck av iClean. Vi uppskattar att det är hög kvalité på städningen och bra kommunikation. Det är ett lokalt städföretag som har större intresse av mig som kund och dessutom är det oftast samma personal som kommer, vilket är en stor fördel eftersom resultatet blir jämnt och vi behöver inte engagera oss – iClean fixar detta själva.

– Hög och kontinuerlig kvalité på städ

– Trevlig och flexibel personal

– Kostnadseffektiva och lösningsorienterade

Roger Ekberg

PMC Hydraulics

Vi i Helsingborg är mycket nöjda med val av iClean. Imponerande med första städningen där de gjorde en storstädning överallt, inför första städdagen!

Personalen är kompetenta och trevliga. Det är aldrig problem med att få kontakt med företaget om man har frågor och behöver svar.

Eva Larsson

AKEA i Helsingborg

Vi valde iClean mycket på grund av den personliga kontakten. Det är lätt att komma i kontakt med dem och vi får alltid snabb hjälp med våra önskemål. Städningen har alltid skötts galant!

Martin Hansson

Varuhuschef, Elgiganten Ystad

Go green with iClean

Utvecklingen av städteknik och städprodukter utvecklas ständigt och en av aktörerna som ligger i framkant är InnuScience som grundades 1992. Deras vision har sedan start varit att förändra hur världen städar genom att utnyttja naturens kraft - med målet att ersätta...

Fördelarna med att ha en kaffemaskin på arbetsplatsen

Före pandemin var det fler och fler ledare som ville förbättra sina anställdas arbetsmiljö genom introduktionen av en kaffemaskin på arbetsplatsen. På samma sätt, när vi nu lämnar det nedstängda samhället bakom oss, kan vi nu leta efter sätt att förbättra personalens...

3 anledningar att låta ett företag sköta din entrématta

Första intrycket är absolut viktigt och en bra entrématta är ett utmärkt sätt att förstärka det. Både besökare och anställda kommer få en mer välkomnande känsla när de kommer in i lokalen. Men en entrématta gör så mycket mer än bara ett bra intryck! Genom att välja...

5 smarta sätt att skapa en hälsosam arbetsmiljö

Är du ansvarig för arbetsmiljön på ditt företag? Ladda ner heta tips om hur du och dina medarbetare får en bättre arbetsmiljö på företaget.


iClean använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta. Läs mer här.