Rengör och byt ut gamla växter

Växter hjälper till att rengöra och rena luften och bidrar också till en lugnande miljö. Om dina växter har döda löv som hänger eller ramlar av är det dags att köpa nya. Inomhusväxter är relativt billiga, och det finns flera sorter som behöver minimalt med omvårdnad. Om du har valt plastväxter till kontoret, se till att de rengörs regelbundet. Damm samlas snabbt på bladen och det som en gång var ett trevligt tillskott till ditt kontor blir snabbt bli ett negativt blickfång istället.

 

Ta bort röran

Varje företag samlar lätt på sig saker de inte behöver. Oavsett om det är gamla datorer eller telefoner, slitna kontorsmöbler eller pappersarbete som staplas på hög på skrivbordet kan din arbetsplats snart bli belamrad med prylar som tar energi och inte fyller något syfte för ditt arbete. Gör det till en rutin att dagligen plocka undan på skrivbordet efter dig. En brevkorg eller låda hjälper dig att hålla skrivbordet prydligt och papperen i ordning. Gör dig av med allt du inte behöver eller använder för att skapa en behaglig och produktiv arbetsmiljö utan röra.

 

Städa

Dammiga golv och kladdiga bord i lunchrummet sänker helhetsintrycket på en arbetsplats och får dina anställda att känna sig både bortprioriterade och energilösa. Låt dina medarbetare fokusera på sitt arbete och anlita en städfirma som ser till att det är rent och snyggt runt omkring. Städfirmans jobb är att se till att ert arbete blir lite lättare! iClean hjälper även till med påfyllning av hygienpapper, handdukstvätt och enklare fastighetsskötsel.

 

Fönsterputsning

Rena fönster hjälper inte bara till att skapa ett gott intryck för kunderna utan ökar även trivseln för de anställda då du släpper in så mycket naturligt ljus som möjligt. Helst bör fönster och glasrutor rengöras regelbundet under hela året. Hur ofta fönsterputsning krävs beror på byggnadens läge och vad den används till.

 

Så här blir du kund hos iClean – Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt besök där vi går igenom vad du vill ha gjort. Efter besöket får du en offert med prisspecifikation samt checklista. Klicka här för att boka en tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 smarta sätt att skapa en hälsosam arbetsmiljö

Är du ansvarig för arbetsmiljön på ditt företag? Ladda ner heta tips om hur du och dina medarbetare får en bättre arbetsmiljö på företaget.


Fler inlägg

Go green with iClean

Go green with iClean

Utvecklingen av städteknik och städprodukter utvecklas ständigt och en av aktörerna som ligger i framkant är InnuScience som grundades 1992. Deras vision har sedan start varit att förändra hur världen städar genom att utnyttja naturens kraft - med målet att ersätta...

Fördelarna med att ha en kaffemaskin på arbetsplatsen

Fördelarna med att ha en kaffemaskin på arbetsplatsen

Före pandemin var det fler och fler ledare som ville förbättra sina anställdas arbetsmiljö genom introduktionen av en kaffemaskin på arbetsplatsen. På samma sätt, när vi nu lämnar det nedstängda samhället bakom oss, kan vi nu leta efter sätt att förbättra personalens...