Utvecklingen av städteknik och städprodukter utvecklas ständigt och en av aktörerna som ligger i framkant är InnuScience som grundades 1992. Deras vision har sedan start varit att förändra hur världen städar genom att utnyttja naturens kraft – med målet att ersätta skadliga kemikalier, eliminera avfall och leverera verkligt hållbara lösningar.

Fr.o.m. den 1 oktober började iClean använda dessa bioteknologiska produkter från InnuScience på alla traditionella städuppdrag. 

Fördelarna 

Fördelarna med att övergå till bioteknik istället för att städa med kemi är många. En av de givna fördelarna, enligt många också den viktigaste, är att det är bättre för miljön. 

Men det är också ett bättre alternativ för iCleans kunder då användningen av de nya produkterna innebär att man får en långtidsverkande städning som motverkar bakteriell påväxt. Mikroorganismerna som produkterna består av, verkar även efter applicering och avtorkning vilket långsiktigt motverkar dålig hygien. 

Fun facts

Visste ni att 90% av all smuts består av fett? När man städar med InnuScience produkter bryts fettet istället ned istället för att flytta runt det som man gör när man städar med kemi. Därför blir det renare med bioteknik. Bra va?

Nyfiken på att veta mer?

Tveka inte att ta kontakt med oss om du är nyfiken på att få veta mer!

📫 info@icbs.se

📞 010-206 50 40

Företagets kontakt: Martin Hansson, Verksamhetscontroller📞 0733-98 75 59📫 martin@icbs.se