Kontorsstäd Svedala

Anlita oss som partner för kontorsstäd i Svedala

Är ditt företag i behov av professionell kontorsstäd i Svedala är vi rätt företag för jobbet. Vi städar åt ett flertal företag i regionen varje vecka och vet exakt vad som krävs för att skapa en trivsam arbetsmiljö som känns ren och fräsch. Varför ska ni välja just oss för er kontorsstädning? Läs nedan om hur vi jobbar och boka gärna en provstädning så att ni själva kan uppleva skillnaden.

  • Vi är lyhörda för era behov. Ni bestämmer när och hur ofta ni önskar kontorsstädning,  men vi ger vår ärliga bedömning på vad som krävs för att skapa ett fullgott resultat utifrån det vi ser vid det första besöket. Vi skapar tydlighet innan vi ingår ett avtal.
  • Vi är flexibla. Vi står till ert förfogande och vi är flexibla nog att kunna rycka ut även med kort varsel. Om ni har ett viktigt kundmöte nästkommande dag kan vi hjälpa er att med att få ett kontor som blir mer inbjudande och säljande för kunden. Vi är alltid redo att hugga in. 
  • Vi har kunskapen. En kontorsstädning kräver mer omsorg och ställer högre krav på utföraren än vad en vanlig städning gör. På ett kontor finns material, dokument och utrustning av känslig karaktär. Vi anpassar vår städning utifrån de förutsättningar som finns på er arbetsplats. 
  • Vi ger möjliga tillägg. Väljer du oss som partner för er kontorsstäd i Svedala kan ni även välja på en rad olika tilläggstjänster. T.ex kan vi ombesörja materialinköp som toalettpapper, tvål och andra hygienartiklar.

Smarta tilläggstjänster

 Någon gång per år brukar det passa bra att lägga till en storstädning för att komma åt ytor som inte hinns med vid veckostädningen. Dessutom brukar vi rekommendera fönsterputs några gånger per år. Vi kan ta med detta direkt i avtalet för att ge er ett extra förmånligt pris.

Vill du kontakta oss?

010-206 50 40, info@Icbs.se

Boka kontorsstäd i  Svedala redan idag. Vi kommer ut på ett kostnadsfritt besök där vi tittar på era lokaler och ger ett kostnadsförslag för städning samt råd kring hur ofta vi tror städning kommer att behövas. Ring, skicka e-post eller fyll i formuläret längst ner på sidan.

Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida.

KONTAKTA OSS

Varför är kontorsstäd viktigt? 

Många företag behöver spara pengar och städning kan vara en sådan besparingsåtgärd som görs. Enligt oss är det en åtgärd som många gånger ger en besk eftersmak. Många tänker nämligen inte på att en kontorsstädning ger ett mervärde och att det tar med sig en rad positiva effekter. En städning av kontoret fungerar som en katalysator för fler positiva händelser. 

En sådan handlar om arbetsmiljön och prestation. Forskning visar att vi trivs bättre i rena miljöer och när vi trivs bra presterar vi också bättre. En annan fördel med regelbunden kontorsstäd är att den minskar på sjukdagar. Städning tar bort en stor del av bakterier som florerar vilka riskerar att göra era medarbetare sjuka. 

En tredje positiv effekt är att ni som företag visar upp ett bra yttre för era kunder, era investerare och för affärspartners. Ert kontor är ert ansikte utåt.

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att
återkomma till dig för att boka in en tid för
ett platsbesök hos dig.

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram