Kontorsstädning Trelleborg

Vi tar hand om er kontorsstädning i Trelleborg

Rätt kontorsstädning är extremt viktig för arbetsmiljön. Om det är rent och fräscht på arbetsplatsen ökar trivseln och om trivseln ökar – ja, då kommer också prestationen att bli bättre hos varje anställd. Vi trivs bättre i rena miljöer och detta oavsett om det handlar om hemmet eller arbetsplatsen. Företag som tar ett helhetsgrepp om sin kontorsstädning har väldigt stora vinster att hämta hem. 

Vi är ett städföretag i Trelleborg som anpassar oss efter varje kunds specifika behov och som är väl medvetna om att alla kontor – och förutsättningar – skiljer sig från varandra. En kontorsstädning hos ett företag kan skilja sig från hur den ser ut hos ett annat. 

Vi anpassar oss alltid och levererar en lösning efter hur du vill ha det. Detta både sett till tider på dygnet, vilka dagar städningen ska ske och vad som ska städas vid varje givet tillfälle. Anlitar du oss får du er kontorsstädning utförd av samma lokalvårdare och det är även möjligt att addera extra tillägg vid behov. Vi är aldrig omöjliga och vi strävar hela tiden efter att bygga långsiktiga samarbeten. 

Kontorsstädning som gör skillnad

Kontor är en speciell arbetsplats där maskiner, utrustning och dokument delar utrymme. Det är viktigt att vi tillsammans går igenom vad som ska ingå i uppdraget. Vi slarvar aldrig med detaljerna. En kontorsstädning sker aldrig på måfå, utan den följer den checklista som vi tagit fram gemensamt med dig. De gemensamma ytorna gås grundligt igenom och varje arbetsstation blir skinande ren. 

Allt detta leder till en bättre arbetsmiljö som skapar en högre produktivitet. Rätt kontorsstädning minimerar även risken för sjukdomar. Hur många kronor betalar ni för sjukdagar varje år? Här kan vi göra skillnad genom att erbjuda er en mer hygienisk arbetsmiljö. Kom även ihåg att kontoret är det ansikte ni visar upp för kunder, affärspartners och potentiella investerare. Rätt städning ger er ett bättre intryck.

Kontakta oss om kontorsstädning

010-206 50 40, info@Icbs.se

Välkommen att boka ett kostnadsfritt besök om städning av ditt kontor i  Trelleborg. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig kan du fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi snarast med mer information.

KONTAKTA OSS

Utbildad och kompetent personal

Att städa kontor kräver tillit och för oss är det självklart att du ska känna dig trygg med den som städar på ditt företag. Vi gör bakgrundskontroller på våra anställda och de genomför löpande internutbildningar för att alltid erbjuda bästa möjliga tjänst. Du ska kunna känna dig trygg med att alla affärsuppgifter och arbetsutrustning är i goda händer när vi städar.

Som medarbetare hos oss är man del av en familj, vi värnar om vår personal genom att skapa trygga förutsättningar. Vi är kollektivt anslutna vilket garanterar bra arbetstider och korrekta löner. Dessutom har vi kul på jobbet!
Varmt välkommen att kontakta oss på iClean när du behöver kontorsstädning i Trelleborg.

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att
återkomma till dig för att boka in en tid för
ett platsbesök hos dig.

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram