Kontorsstädning Ystad

Vi sköter er kontorsstädning i Ystad

Kan professionell kontorsstädning göra skillnad? Definitivt. Faktum är att det finns enorma vinster i att välja rätt samarbetspartner för kontorsstädning och vi har lång vana av att leverera denna tjänst till företag över hela Skåne. Behöver ni kontorsstädning till er arbetsplats i Ystad så är vi företaget för er.

Det är skillnad på kontorsstädning och vanlig städning där annan sorts kunskap krävs. Ett kontor kan vara utrustat med känsliga maskiner och teknisk utrustning som kräver varsamhet i samband med städning. Dessutom krävs diskretion kring, för företaget, känslig information.

Ert företag ska få en ren, fräsch och inbjudande miljö utan att någonting går sönder, slängs eller hamnar på fel plats. Rätt kontorsstädning gör skillnad i alla led.

Varför ska ni välja oss för er kontorsstädning?

Vi utgår alltid från kundens behov. Vi vet att alla har olika krav och olika preferenser. Inget företag är det andra likt och det är också därför det är viktigt att anpassa städningen efter kunden.

Vi träffas och vi besöker er på plats där vi tillsammans går igenom era lokaler och tittar närmare på vad som ska städas. Därefter sätter vi upp en tidsplan och arbetar fram en lösning som passar er. Vi skapar en checklista för just er kontorsstädning i Ystad; en unik lösning baserad på era specifika behov och krav.

Det går naturligtvis att ändra under resans gång och det går att exempelvis addera olika tjänster – fönsterputs och punktinsatser – vid speciella tillfällen som vid exempelvis ett viktigt kundmöte. Samtidigt går vi igenom rutiner gällande exempelvis larm- och nyckelhantering. Som företag är det också viktigt för oss att skapa en relation som bygger på långsiktighet. Vi ser därför feedback och löpande samtal som en självklarhet. Vi utvärderar tjänsten tillsammans med er och förbättrar de detaljer som ni eventuellt anmärker på.

Vår kontorsstädning sker alltid av samma person/personer och det är något som ger trygghet och en effektivare arbetsgång som en följd av att dessa vet vad som ska städas och i vilken omfattning. Om det skulle hända någonting – sjukdom exempelvis – och ordinarie personal inte kan genomföra arbetet, så stämmer vi av med er om vilken ersättare som kallas in.

Boka ett kostnadsfritt möte

010-206 50 40, info@Icbs.se

Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig med kontorsstädning i Ystad? Boka ett kostnadsfritt möte så kommer vi ut och tittar på företagets lokaler och ger er ett förslag på städfrekvens, eventuella tillägg och hur mycket tjänsten skulle kosta. Ring, skicka e-post eller fyll i vårt kontaktformulär.

Vi nås även via chatten på vår Facebooksida.

KONTAKTA OSS

100% nöjd kundgaranti

Vi på iClean arbetar för dig. Därför har du alltid 100% nöjd kundgaranti när du väljer oss. Det innebär att om något problem uppstår på vägen så löser vi det inom 48 timmar, helt kostnadsfritt.

%

Vi har anlitat iClean i cirka 7 år och tycker att det har fungerat väldigt bra. Även om de bytt ägare och namn under tiden så är det inget vi märker av, det fungerar precis lika bra nu som innan. De är väldigt flexibla med sina arbetstider vilket vi verkligen uppskattar. Jag känner ett stort förtroende till personalen och numera känner man ju till de flesta som jobbar och det känns tryggt.
Ola Andersson

VD, Motorcenter

Vi har en väldigt bra dialog med iClean, de fixar allt vi ber dem om och är lyhörda, trevliga och väldigt gulliga. Det viktigaste när man ska jobba med företag är människorna och på den punkten fungerar allt superbra. Vi är väldigt nöjda med iCleans tjänster och rekommenderar dem mer än gärna.
Ingela Ekdahl

VD och ekonomiansvarig, Ekdahl Miljö

Kontorsstädning ökar trivseln 

Ökad trivsel leder till högre produktivitet. Det finns ett tydlig samband mellan trivsel, hygien och städning. Ett rent och fräscht kontor leder till en bättre arbetsmiljö och den skapar i sin tur en högre arbetsglädje. Trivs man så arbetar man bättre.

Låter ni oss sköta er kontorsstädning i Ystad så finns även en annan vinst: den kommer att minska antalet kostsamma sjukdagar. Bakterier sprids alltid, men just på kontor så blir detta extra tydligt och man är mer utsatt som anställd i en miljö där många vistas. Rätt kontorsstädning minskar risken för sjukdom och tar bort de höga kostnader som varje sjukdag innebär för en arbetsgivare. 

Ett rent kontor ger dessutom företaget en bättre profil och en mer seriös framtoning för kunder, affärspartners och eventuella investerare. En smutsig miljö kan definitivt ligga ett företag i fatet då det handlar om affärer. 

Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna om hur vi kan hjälpa er mer kontorsstädning i Ystad och se över vilka specifika behov som finns på er arbetsplats.

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att
återkomma till dig för att boka in en tid för
ett platsbesök hos dig.

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram