Städfirma Svedala

En professionell städfirma i Svedala

Behöver du hjälp av en professionell städfirma i Svedala? Då är ni välkomna att kontakta oss. Vi är en städfirma som vänder oss till bl.a. företag, privatpersoner och fastighetsägare och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom städning och vissa hushållsnära tjänster som fönsterputsning.

Genom åren har vi tagit stora steg i utvecklingen och vi kan idag erbjuda vår hjälp över hela sydvästra Skåne – Ystad, Malmö, Trelleborg, Svedala – och vi levererar alltid högkvalitativa jobb.

Vi sätter kunden i centrum

Väljer du att anlita oss som städfirma sker jobbet efter dina önskemål. Vi sätter stor ära i att vara en flexibel städfirma som alltid sätter våra kunder i första rummet. Det gäller såväl för vilka dagar vi ska städa, hur städningen utförs och om det finns några andra detaljer som måste ombesörjas.

Oavsett om du som företagare behöver hjälp med kontorsstädning eller om du som fastighetsägare är i behov av regelbunden trappstädning kan vi som städfirma hjälpa dig.

En städfirma med många referenser

Vi siktar alltid mot att skapa långsiktiga samarbeten och relationer med våra kunder. Målet är att du som kund ska återkomma till oss och att du ska rekommendera oss vidare till vänner och bekanta. För att detta ska ske finns inga genvägar: det gäller att leverera jobb av absolut högsta kvalitet.

Hittills har vi lyckats oerhört bra. Vi har massor av referenser som står beredd att rekommendera oss vidare och om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. Vi hoppas naturligtvis att även du i framtiden blir en av de som vill rekommendera oss vidare!

Boka städning i Svedala

010-206 50 40, info@Icbs.se

Självklart är du i Svedala välkommen att kontakta oss direkt om du är intresserad av en Städfirma. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig, klicka på kontakt och fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.

KONTAKTA OSS

Säkerhet och trygghet är A och O

Ett nyckelord som genomsyrar vår verksamhet är trygghet. Du som kund ska känna att vi är en städfirma som erbjuder dig en stor trygghet. Du kommer att ge nyckeln till en fastighet eller ert kontor i Svedala och självklart ska detta kännas säkert och tryggt. Det innebär att det alltid är samma personer som städar hos dig så att allt blir gjort på det sätt som du önskar.

All vår personal är utbildad och vid varje nyanställning gör vi en bakgrundskontroll. Vi har en väldigt låg personalomsättning och hos oss råder en mycket familjär stämning. Vår städfirma är kollektivt anslutet, vi erbjuder schyssta löner och villkor till att vår personal. Vi värnar om våra anställda och vi värdesätter varenda person hos oss. De bidrar varje dag med glatt humör, gedigna prestationer och håller alltid fanan högt. Vår personal är nyckeln till framgång!

Vi hoppas att vi får höra från dig inom kort och vi ser fram emot att bli ditt givna val av städfirma i Svedala. Välkommen!

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att
återkomma till dig för att boka in en tid för
ett platsbesök hos dig.

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram