Städfirma Trelleborg

Söker du ett tryggt städbolag i Trelleborg?

Söker ditt företag en pålitlig partner för kontorsstädning eller är du i behov av en städfirma för butiksstädning? I så fall är vi det städbolag du söker. Vi vänder oss till både fastighetsägare och företag och vi åtar oss uppdrag av alla storlekar över hela Skåne.

Äger du en fastighet i Trelleborg? Då är vi definitivt den städfirma som kan underlätta den löpande skötseln av din fastighet. Vi är ett mångsidigt städbolag som kan erbjuda bland annat trappstädning, byggstädning, fönsterputsning, flyttstädning, kontorsstädning, företagsstädning och rejäla storstädningar.

Vi är flexibla och om du som beställare i Trelleborg har några speciella önskemål, krav eller behov kan vi garanterat rätta oss efter dessa och leverera ett högkvalitativt jobb som du blir nöjd med – varje gång. Vi ser långsiktiga samarbeten som ett mål med varje kund.

Att skapa en längre relation är något som båda parter vinner på. Du som kund får en trygghet där du hela tiden vet vem som kommer och städar, hur städningen ser ut och vad som kommer att inkluderas. Vi som företag får en kund som hela tiden är nöjd och där personen som utför uppdraget känner en stor trygghet och säkerhet i arbetet.

Vill du kontakta oss?

010-206 50 40, info@Icbs.se

Självklart är du i Trelleborg välkommen att kontakta oss direkt för att få mer information om våra tjänster & boka en provstädning. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig, klicka på kontakt och fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.

KONTAKTA OSS

En städfirma som sätter dig i första rummet

Vi vet att vardagen och arbetet kan vara extremt krävande. Dygnet har bara 24 timmar och det kan vara svårt att hinna med allt i den egna verksamheten. Nu kan du få proffsig städhjälp som ger skön avlastning varje vecka.

Genom att anlita oss som städfirma i Trelleborg får du en viktig pusselbit som gör företagandet eller förvaltningen av dina fastigheter mycket enklare. Du väljer exakt vad du vill få utfört och kan känna dig trygg med att ditt kontor, din butik eller din fastighet städas grundligt och professionellt av en städfirma som du litar på och känner trygghet med.

Vårt städbolag ställer alltid upp och vår kvalificerade personal är pålitlig, välutbildad och flexibel. Du väljer själv hur många dagar i månaden städningen ska ske och du kan välja om du exempelvis vill göra tillägg eller dra bort någonting från den plan vi tillsammans arbetat fram. Välkommen att kontakta oss idag så hittar vi en tid för ett förutsättningslöst möte.

Kontorsstädning och företagsstäd i Trelleborg

Snyggt och rent på kontoret handlar om mer än bara trivsel. Det är en väldigt viktig del i arbetsmiljön. Därför bör du som företagare vara noga när du väljer städföretag till dina lokaler i Trelleborg. Vi är rätt val om du vill vara säker på att få en städtjänst som fungerar perfekt året runt och som ser till att det blir skinande rent och fräscht i varje vrå.

Vi städar dagligen åt ett stort antal företagare som har kontorslokaler, butikslokaler och lager i Trelleborg som behöver hållas i toppskick för att vara trevliga och säkra att arbeta i. Dina lokaler är ju dessutom ansiktet ut mot kund och en fräsch butik eller ett trivsamt mötesrum är en viktig del av hur dina kunder ser på ditt företag.

Vi erbjuder även byggstäd som kan vara ett utmärkt komplement om du arbetar som hantverkare. Många kunder uppskattar att en arbetsplats blir professionellt städad efter att man har byggt eller renoverat hos dem. Att kunna erbjuda detta direkt som ett komplement till din egen tjänst ger ett mervärde som knappast alla hantverkare kan erbjuda. Kontakta oss för mer information om hur vi kan samarbeta.

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att
återkomma till dig för att boka in en tid för
ett platsbesök hos dig.

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram