Städfirma Trelleborg

Söker du ett tryggt städbolag i Trelleborg? 

Behöver du som privatperson hjälp med hemstädning? Söker ditt företag en pålitlig partner för kontorsstädning eller är du i behov av en riktig storstädning i ditt hem? I så fall är vi det städbolag du söker. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och vi åtar oss uppdrag – stora som små – över hela Skåne. Bor du i Trelleborg? Då är vi definitivt den städfirma som kan underlätta din vardag. 

Vi är ett mångsidigt städbolag som kan erbjuda allt från hemstädning, byggstädning, fönsterputs, flyttstädning, kontorsstädning, företagsstädning och rejäla storstädningar. Vi är flexibla och om du som beställare i Trelleborg har några speciella önskemål, krav eller behov kan vi garanterat rätta oss efter dessa och leverera ett högkvalitativt jobb som du blir nöjd med – varje gång. Vi ser långsiktiga samarbeten som ett mål med varje kund. 

Att skapa en längre relation är något som båda parter vinner på. Du som kund får en trygghet där du hela tiden vet vem som kommer och städar, hur städningen ser ut och vad som kommer att inkluderas. Vi som företag får en kund som hela tiden är nöjd och där personen som utför uppdraget känner en stor trygghet och säkerhet i arbetet.

Vill du kontakta oss?

010-206 50 40, info@Icbs.se

Självklart är du i Trelleborg välkommen att kontakta oss direkt om du är intresserad av en städfirma. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig, klicka på kontakt och fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.

KONTAKTA OSS

En städfirma som sätter dig i första rummet

Vi vet att vardagen kan vara extremt krävande. Dygnet har bara 24 timmar och det kan vara svårt att hinna med allt från arbete till träning, umgänge med vänner och skötsel av det egna hemmet. Du behöver inte välja vad du ska göra – och inte göra längre. 

Genom att anlita oss som städfirma i Trelleborg får du en viktig pusselbit som gör ditt livspussel lättare. Välj exakt vad du vill göra och var trygg med att ditt hem städas grundligt och professionellt – och av en städfirma som du litar på och känner trygghet med. Slipp känna dåligt samvete över att du inte har tid – vi ger dig några extra timmar för annat. 

Vårt städbolag ställer alltid upp och vår kvalificerade personal är pålitliga, välutbildade och flexibla. Vi vet att det finns ett värde i att öppna dörren och mötas av ett rent, fräscht och väldoftande hem. Du väljer själv hur många dagar i månaden städningen ska ske och du kan välja om du exempelvis vill göra tillägg eller dra bort någonting från den plan vi tillsammans arbetat fram. 

Givetvis kan du som privatperson använda ditt Rut-avdrag i samband med att du väljer att anlita oss. Vi sköter all administration med Skatteverket och drar beloppet direkt på fakturan. Välkommen att kontakta oss idag så hittar vi en tid för ett förutsättningslöst möte.

 

Telefon

E-post

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram