Städhjälp Trelleborg

Personlig städhjälp i Trelleborg

Är du intresserad av städhjälp i Trelleborg så är vi företaget för dig. Vi är en professionell städfirma som vänder oss till bl.a. privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi utformar alltid våra tjänster efter kundernas önskemål och behov och sätter värde i att alltid levererar högkvalitativa uppdrag.

Oavsett om det handlar om hemstädning, företagsstädning, byggstädning, fönsterputs eller om en kontorsstädning så kommer vi att göra vårt absolut yttersta för att du som kund ska känna dig nöjd med vår leverans. Kort sagt, behöver du en trygg, serviceinriktad och flexibel städfirma är vi den städhjälp du behöver i Trelleborg.

Du är i centrum hela tiden

Vår uppgift som städhjälp är att ge dig som kund valuta för pengarna. Alla har olika önskemål och alla har olika behov. Därför ta bort är det viktigt att vi gemensamt arbetar fram en plan på hur arbetet ska se ut.

Vad behöver städas, hur ofta ska städningen ske, finns det några särskilda behov och behövs det punktinsatser vid speciella tillfällen? Vi kan anpassa oss helt efter dina önskemål och vår skickliga personal har lång vana av städning inom olika områden.

Vår personal är den stora anledningen till varför vi idag är så pass stora som vi är. Vi erbjuder löpande vidareutbildningar, vi ger schyssta löner och vi har givetvis kollektivavtal. Att många är med oss sedan start tar vi som ett kvitto på att vår verksamhet fungerar på ett tillfredsställande sätt. Hos oss råder en familjär stämning och det är inte ovanligt att vår personal utvecklar starka band hos de kunder de städar hos. Det ser vi enbart som positivt!

Vill du kontakta oss?

010-206 50 40, info@Icbs.se

Självklart är du i Trelleborg välkommen att kontakta oss direkt om du är intresserad av Städhjälp. Du kan även nå oss via chatten på vår Facebooksida. Vill du hellre att vi kontaktar dig, klicka på kontakt och fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig.

KONTAKTA OSS

Anlita oss som städhjälp i Trelleborg 

Behöver du som privatperson städhjälp kan du anlita oss och använda ditt Rut-avdrag. Det ger dig möjlighet att dra av halva arbetskostnaden på din deklaration. Vi sköter all administration med Skatteverket och du kan lugnt luta dig tillbaka. 

Har du svårt att få tiden att räcka till? Genom att anlita oss för hemstädning kommer du att få tid över till viktiga saker som du verkligen vill göra. Vi sätter upp ett schema över vilka dagar städningen ska ske och återkommer enligt ett rullande schema. Du möts av ett rent, fräscht och inbjudande hem i Trelleborg och du kan fokusera fullt ut på att göra roligare saker. Välkommen till din nya tillvaro med professionell städhjälp!

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att
återkomma till dig för att boka in en tid för
ett platsbesök hos dig.

}

Öppettider

Måndag-Fredag: 7-17

Facebook

Instagram