TRAPPSTÄDNING MALMÖ

BOKA HÄR
Söker du en pålitlig partner för professionell trappstädning i Malmö? Välkommen att anlita oss på iClean! Vi har många års erfarenhet av städning i alla typer av miljöer och erbjuder tjänster till fastighetsägare, företagare och bostadsrättsföreningar som värdesätter kvalitet, flexibilitet och tjänster som utförs av kompetent och välutbildad personal.

Därför behövs regelbunden trappstädning i Malmö

För att en fastighet ska kännas ren och fräsch varje dag måste man ha en bra plan för trappstädning. Trapphuset är det första som en boende eller besökare möter och därför är det viktigt att det hålls i toppskick. Med våra tjänster inom trappstäd för kunder i Malmö så kan du känna dig trygg med att din byggnad får den omsorg som behövs varje vecka så att både trappor, räcken, avsatser och andra ytor är riktigt fräscha.

Trappstädning hjälper även till att hålla nere behovet av städning i andra delar av byggnaden. Genom att mindre smuts dras in från trapphus och entréer så behöver man inte städa lika ofta i övriga delar som kontor, butiker och bostäder.

Trappstädning minskar slitaget

Är du fastighetsägare så är du förstås mån om att dina fastigheter håller sig hela och fina under lång tid. Trappstädning är en åtgärd som bidrar till att minska slitaget på en fastighet. Genom att mindre grus och andra partiklar blir liggande så kan de heller inte dras runt av skor, vagnar eller annat och orsaka skador på golven.

Låter man smuts ligga för länge får man också slita hårt för att få bort den, vilket kan orsaka märken och skav. Därför är det även viktigt att rengöra andra ytor än golven för att de ska hålla längre.

Sist men inte minst vill vi förstås nämna hygienen. Smutsiga handtag, ledstänger och andra ytor riskerar att sprida smitta. Därför är det nödvändigt att de rengörs ofta. En ordentlig trappstädning gör att detta problem tas om hand.

Boka idag

Välkommen att boka trappstädning till dina fastigheter idag. Vi erbjuder ett kostnadsfritt besök där vi inspekterar de ytor som ska städas för att ge dig information om hur ofta de olika delarna bör städas samt ger dig en tydlig offert med information om vad som ingår i tjänsten.