TRAPPSTÄDNING TRELLEBORG

BOKA HÄR

Välkommen att boka trappstädning i Trelleborg till din fastighet. Vi städar i alla typer av fastigheter och ser till att entré och trapphus alltid är rena och trevliga att vistas i, ett måste för dig som värdesätter de som bor, arbetar eller vistas i dina fastigheter.

Anlita oss för trappstädning i Trelleborg

Trappstädning brukar i grundutförande innebära sopning och våttorkning av golv och trappor, men vi rekommenderar att man lägger till några ytterligare arbetsmoment för att få ett fullgott resultat. Till exempel så bör man torka av ledstänger, damma avsatser och fönsternischer samt torka av fläckar på handtag och rutor till dörrar. Någon gång per år bör man också damma i tak och över dörrar för att förebygga återsmutsning.

När du anlitar oss för trappstädning i Trelleborg så lägger vi upp en tydlig plan där du kan abonnera på fasta städtillfällen. Där lägger vi in alla de arbetsmoment som önskas i just din fastighet. Uppstår det behov av extra städtillfällen mellan de ordinarie så är du förstås varmt välkommen att boka dessa.

Städning för BRF och hyresfastigheter

Regelbunden städning av trapphuset är viktigt både för trivsel och säkerhet i bostadsrättsföreningar och hyreshus. För att det ska vara rent och trevligt brukar man räkna med att städning måste utföras ungefär en gång i veckan. Under vinterhalvåret kan det behöva läggas in extra städtillfällen om det är mycket slask och smuts ute på gatorna. Vi vet hur det brukar se ut i olika områden och kan rekommendera en lösning som passar just din fastighet.

Vi städar kontor- och affärsfastigheter

Trappstädning kan även behövas i kontorsfastigheter och andra typer av affärsfastigheter, till exempel butikskomplex i staden eller utrymmen i anslutning till en industri. Givetvis utför vi trappstädning åt företagare i Trelleborg som värdesätter att alla utrymmen hålls rena och snygga. Det är ett perfekt komplement till våra övriga tjänster inom företagsstäd.

Entrén till din butik eller ditt kontor är det första som kunder och besökare möter och självklart vill du ju också att dina medarbetare ska trivas i lokalerna. Det kan också vara en säkerhetsfråga på arbetsplatsen. Ingen ska behöva riskera att halka på grus eller lera i trapphuset. Boka trappstädning via oss istället så ser vi till att alla utrymmen hålls rena och fräscha så ofta som krävs i just dina lokaler.