TRAPPSTÄDNING YSTAD

BOKA HÄR

Låt oss bli din partner för trappstädning i Ystad. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster utförd av engagerad och välutbildad personal till rimliga priser. Vill du få riktigt bra städning varje vecka så är vi rätt företag för jobbet. Trappstädning kan självklart beställas som en del av ett paket med städtjänster för företag eller som en separat tjänst helt enligt dina behov.

Trappstädning för hög trivsel

Både i bostadsfastigheter och på företag så är trappstädning en mycket viktig del för trivseln. Vi drar med oss mycket grus, damm och smuts utifrån och det märks direkt om man har en undermålig städning av trapphus och entréer. Därför är det viktigt att ha en plan för regelbunden städning så att fastigheten alltid är fräsch och trevlig.

Att städa trapporna hjälper också till att minska nedsmutsningen av andra ytor, vilket leder till mindre slitage och en bättre fastighetsekonomi överlag. Särskilt på vinterhalvåret är det viktigt att vara noga med städningen av trapporna för att undvika att någon halkar på blöta eller grusiga trappsteg.

En städpartner i din närhet

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster till kunder på orter i sydvästra Skåne. Det innebär att vi finns i din närhet, vilket förstås hjälper oss att hålla lägre priser och minska vår miljöpåverkan genom kortare resor. Vi försöker alltid att fördela vår personal på specifika områden så att de har nära till kunderna och du som kund får fördelen av att alltid ha samma personal som städar hos dig. Det ger en högre trygghet och goda möjligheter till löpande uppföljning för att alltid kunna förbättra våra tjänster.

Boka trappstäd i Ystad redan idag

Välkommen att boka trappstädning i din fastighet redan idag. Vi brukar inleda våra samarbeten med ett kostnadsfritt besök där vi tittar på de ytor som ska städas för att kunna erbjuda bästa möjliga lösning. Vi presenterar dessa för dig inklusive en tydlig offert där du ser exakt vad som ingår och vad totalkostnaden blir. Kontakta oss idag för att få mer information och för att boka ett första städtillfälle.