Trevlig arbetsmiljö

En ren miljö, oavsett om det är i ditt hem eller företag, leder till en trevligare och hälsosammare atmosfär. En av de viktigaste faktorerna för att skapa en bra kontorsmiljö är att det får komma in naturligt ljus. Naturligt ljus har visat sig öka produktiviteten, förbättra människors humör, minska stress och öka energinivåerna. Många kontor har stora fönster så att naturligt ljus kan strömma in. Smuts, som ofta byggts upp under flera år, hindrar dock ljuset från att komma in och ger personal och kunder en dyster syn. En städfirma som erbjuder regelbunden rengöring av kontorsfönster löser problemet snabbt och billigt.

Säkerhet

Många människor som inte använder en professionell fönsterputsare väljer istället att rengöra sina fönster själva. Det är då viktigt att vara extra noga med säkerheten. Att nå fönstren på övervåningen kan vara svårt och det händer tyvärr allt för ofta att personer skadar sig själva medan de försöker rengöra svåråtkomliga fönster. En professionell fönsterputsare har de verktyg som krävs för att hantera även de mest besvärliga fönster på ett säkert sätt. Dessutom slipper personalen att lägga sin dyrbara tid på annat än de arbetsuppgifter som de är anställda för.

Kostnadseffektivt

Genom att anlita iClean för att regelbundet genomföra fönsterputs hos ert företag kan vi debitera dig mindre per tillfälle eftersom vi vet att mängden damm och smuts kommer att vara begränsad vid varje besök. Fönster som inte har rengjorts under långa perioder kräver nämligen mycket mer tid och ansträngning och vi måste därför ta ett högre pris för den typen av fönsterputsning.

 

Så här blir du kund hos iClean – Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt besök där vi går igenom vad du vill ha gjort. Efter besöket får du en offert med prisspecifikation samt checklista. Klicka här för att boka en tid.

 

 

5 smarta sätt att skapa en hälsosam arbetsmiljö

Är du ansvarig för arbetsmiljön på ditt företag? Ladda ner heta tips om hur du och dina medarbetare får en bättre arbetsmiljö på företaget.


Fler inlägg

Fördelarna med att ha en kaffemaskin på arbetsplatsen

Fördelarna med att ha en kaffemaskin på arbetsplatsen

Före pandemin var det fler och fler ledare som ville förbättra sina anställdas arbetsmiljö genom introduktionen av en kaffemaskin på arbetsplatsen. På samma sätt, när vi nu lämnar det nedstängda samhället bakom oss, kan vi nu leta efter sätt att förbättra personalens...

Vikten av ett första intryck

Vikten av ett första intryck

När vi träffar en person eller besöker en ny plats för första gången skapar vi oss direkt en bild av hur personen eller platsen kommer vara. Detta visar verkligen vikten av ett första intryck, vikten av att visa din bästa sida redan från början. Men hur går du...